Ontdek de lekkerste geschenken in De Proeverij Pop-up

Geschenken, geschenkpakket wijn, de proeverij, cadeaushop

Heb jij ook vrienden en familieleden die wel van lekkere dingen houden? Een heerlijk flesje wijn, een knapperig hapje of wat ander lekkers om te proeven? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan De Proeverij Pop-up! Van 17 tot en met 30 december toveren we onze gezellige zaal om tot een knusse eindejaarswinkel met een heleboel toffe geschenken. Zeker de moeite waard als je een gepast geschenk zoekt tegen de eindejaarsfeesten!

Proeverijpakketten met heel veel lekkers

Met veel zorg stelden we tal van proeverijpakketten samen, bestaande uit een of meerdere flessen heerlijke wijn en heel wat lekkernijen. Je vindt er zeker wat naar ieders smaak én voor elk budget - met een geschenkpakket vanaf € 25. 

Wijnpakketten voor ieders smaak

Op zoek naar een passend geschenk voor een wijnliefhebber - of gewoon iemand die wel een lekker glaasje lust? Dan stellen we graag een cadeau met 1, 2, 3 of meer flessen samen, op maat van de gelukkige ontvanger.

Proeverij Geschenkbon

Een geschenkbon is verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag en kan gebruikt worden voor elke aankoop in De Proeverij. Een avondje wijn en tapas, een lekker flesje om thuis te degusteren of een volledige winetasting met vrienden.

De lekkerste feestwijnen

Geen eindejaarsfeest zonder de passende wijnen. In onze webshop kan je alvast bladeren door onze selectie van feestwijnen die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Niet zeker welke wijnen het beste passen bij jouw gerecht en publiek? Kom dan eens langs in de wiijnbar of onze Pop-up. Tijdig bestellen voor de feestdagen is de boodschap!

Openingsuren De Proeverij Pop-up

Onze Pop-up geschenkwinkel bevindt zich in het zaaltje achter de wijnbar, Stationsstraat 91 in Geel.

  • zo 17/12 van 11 - 17u
  • do 21/12 van 13 - 17u
  • vr 22/12 van 13 - 17u
  • za 23/12 van 11 - 17u
  • zo 24/12 van 11 - 16u
  • za 30/12 van 13 - 17u

We wensen je alvast een hele fijne eindejaarsperiode en een wijnzinnig 2024!

1
min read
A- A+
De wijntjes op onze zomerkaart
Onze eerste maand in De Proeverij zit er al bijna op. De eerste wijnkaart heeft daarmee alvast de helft van de voorziene periode overleefd. Elke 2…
Wijnen van over de hele wereld - wijnregio's
Wijn is een van de meest fascinerende dranken ter wereld en wordt in verschillende regio's geproduceerd met behulp van verschillende druivensoorten.…
Mini-tasting Papaioannou
Dit weekend kan je wat unieks proeven tijdens je bezoekje aan de wijnbar. Enkele wijnen die niet op de kaart staan, maar wel gedurende het hele…

Logo De Proeverij Geel